Standaard Power BI dashboard voor AFAS

AFAS is jouw pakket voor de HR afdeling, maar jou ontbreekt het aan de juiste inzichten. Het systeem biedt simpelweg niet genoeg features om écht te sturen en te weten wat er op dit moment in jouw organisatie speelt. Daar hebben wij een oplossing voor. Door ons standaard Power BI dashboard voor AFAS middels een API connectie te koppelen aan jullie omgeving heb jij meer inzicht, bespaar je tijd en werk je efficiënter. Het is eenvoudiger te delen onder belanghebbenden en biedt uitgebreide analyse mogelijkheden.

Meer inzicht in AFAS met Power BI Dashboards

Waarom? Datagedreven organisaties die met Power BI dashboards werken zijn winstgevender, efficiënter en voorbereid op de toekomst. Ze zijn door deze dashboards simpelweg beter in staat op het juiste moment bij te sturen, staan niet elke keer weer voor verrassingen en zijn succesvoller in bijvoorbeeld het aantrekken van echt winstgevende klanten. Natuurlijk wil jij dit dashboard in jouw huisstijl, ook dat regelen we. Voor een aantrekkelijke prijs richten we alles voor je in en voorzien we jou van de juiste stuurinformatie. Enthousiast? Neem contact met ons op!

Neem contact op!

Ik wil meer informatie over een dashboard

Informatie formulier

Alle data geïntegreerd in een dashboard

Ben jij manager, eigenaar of directeur en ben je op zoek naar bijvoorbeeld een Power BI dashboard of template voor AFAS? Is de organisatie bijvoorbeeld snel gegroeid, maar stuur jij nog steeds op onderbuikgevoel? Wil jij tijd besparen, winstgevender worden en efficiënter werken? Dan ben je aan het juiste adres. The Reporting Agency helpt jou hierbij door het ontwerpen en ingebruik nemen van slim, standaard Power BI dashboard. Gevisualiseerd, begrijpelijk en overzichtelijk, en informatie waar mee kan sturen!

Neem contact op