Power BI dashboard voor Exact Online

Standaard óf maatwerk, de keuze is aan jou!

 

 

Is Exact Online het pakket voor de financiële administratie binnen jouw organisatie, maar ontbreekt het nog aan de juiste inzichten? Biedt de software te weinig analysemogelijkheden om écht mee te sturen en om te weten wat er op dit moment in jouw organisatie speelt? Daar hebben wij een oplossing voor! Ons Power BI dashboard voor Exact Online, welke middels een directe verbinding  aan jullie Exact Online te koppelen is:

  • geeft meer inzicht;
  • werkt efficiënter en bespaart tijd;
  • is eenvoudiger en onbeperkt te delen met collega’s;
  • biedt uitgebreide analyse mogelijkheden.
Iedere week of maand een volledig geautomatiseerd dashboard met de meest actuele financiële stand van zaken! Wie wilt dat nou niet?

Ik wil meer informatie!
Exact online Power BI dashboard

Hoe gaan wij te werk?

Wij helpen jou op weg naar data-gedreven organisatie! Door te werken met Power BI dashboards zul je zien dat je tijd bespaart op lastige analyses, meer inzichten haalt uit jouw financiële data door middel van intuïtieve visualisaties, en tot slot geld kunt besparen door het maken van de juiste keuzes op basis van deze stuurinformatie.

Dit doen wij door het ontwerpen en onderhouden van het standaard, óf maatwerk, Exact Online dashboard in Power BI. In ons beveiligde portaal zorgen we dat jouw financiële rapportage elke maand voor je klaar staat met de nieuwste inzichten uit Exact Online, uiteraard in de huisstijl van jouw organisatie!

Benieuwd hoe zo een Exact Online dashboard in Power BI eruit kan zien?

Klik hier

Dennis en Joep

Wil jij meer dan alleen Exact Online data in het dashboard?

Dat kan! Als manager, eigenaar of directeur begrijp jij als geen ander dat data-gedreven sturen jouw organisatie of afdeling vooruit kan helpen. We bieden daarom de mogelijk om naast al jouw data uit Exact Online ook jouw andere bronnen te integreren in het dashboard!

Door meerdere bronsystemen te combineren, en deze op de juiste manier te laten visualiseren, bieden wij jou alle juiste stuurinformatie op één plek. Zo kun jij tijd besparen, winstgevender worden en efficiënter werken!  The Reporting Agency helpt jou hierbij door het ontwerpen en in gebruik nemen van het standaard, óf maatwerk Exact Online dashboard in Power BI. Intuïtief gevisualiseerd, begrijpelijk en overzichtelijk, voor informatie waar je mee kunt sturen!

Neem contact op