The Reporting Agency

Power BI dashboard voor AFAS

Standaard óf maatwerk, de keuze is aan jou!

Is AFAS is de bedrijfssoftware binnen jouw organisatie, maar ontbreekt het nog aan de juiste inzichten? Het systeem biedt vele standaard rapportagemogelijkheden, maar deze zijn niet volledig in te richten naar eigen stijl en wens en laat daarom voor sommigen te wensen over. Daar bieden wij de oplossing voor: het AFAS Power BI dashboard, welke middels een directe verbinding aan jouw AFAS omgeving te koppelen is.

Meer inzicht in AFAS met Power BI

Waarom Power BI? Zoals je wellicht weet als AFAS gebruiker, biedt de software middels hun Business Intelligence al meer dan 100 kant-en-klare dashboards. Zo heb je snel inzicht in HRM & Payroll, Projectmanagement, Financiën, Ordermanagement en nog veel meer pakketten die de software biedt. Echter is deze ‘one-size-fits-all‘ aanpak niet voor elke organisatie weggelegd.

Door jouw data uit AFAS te ontsluiten in Power BI kun je, in eigen huisstijl, alle gewenste inzichten naar eigen wens visualiseren. Daarnaast biedt Power BI de mogelijkheid om meerdere bronnen te combineren wat jou in staat stelt om trends en patronen te ontdekken uit een geïntegreerd overzicht die jouw organisatie verder zal helpen. Benieuwd hoe een AFAS dashboard in Power BI eruit kan zien?

Klik hier!

Ik wil meer informatie over een AFAS dashboard

Informatie formulier

Wil jij meer dan alleen AFAS data in het dashboard?

Dat kan! Als manager, eigenaar of directeur begrijp jij als geen ander dat data-gedreven sturen jouw organisatie of afdeling vooruit kan helpen. We bieden daarom de mogelijk om naast al jouw data uit AFAS ook jouw andere bronnen te integreren in het dashboard!

Door meerdere bronsystemen te combineren, en deze op de juiste manier te laten visualiseren, bieden wij jou alle juiste stuurinformatie op één plek. Zo kun jij tijd besparen, winstgevender worden en efficiënter werken!  The Reporting Agency helpt jou hierbij door het ontwerpen en in gebruik nemen van het standaard, óf maatwerk AFAS dashboard in Power BI. Intuïtief gevisualiseerd, begrijpelijk en overzichtelijk, voor informatie waar je mee kunt sturen!

Neem contact op
Afas data integreren