Power BI Consultancy

Data-gedreven werken wordt elke dag belangrijker, maar hoe zet je nou die eerste stap? De experts van The Reporting Agency helpen jou graag op weg!

Wij ondersteunen meerdere organisaties, groot en klein, op het gebied van onder andere:

  • Ontwerpen en bouwen van Power BI dashboards;
  • Onderhoud en verbetering van bestaande Power BI dashboards;
  • Opzetten van een efficiënt datawarehouse;
  • Procesoptimalisatie en -automatisering;
  • Advies op gebied van business planning en rapportages

Benieuwd hoe wij jouw organisatie vooruit kunnen helpen?

Neem contact op!
Consultancy - The Reporting Agency

 


Ontwerp, bouw en onderhoud van Power BI dashboards

 

The Reporting Agency - Ontwerp, bouw en onderhoud dashboards

Heeft jouw organisatie of afdeling behoefte aan stuurinformatie, maar is er intern gebrek aan tijd en kennis omtrent dashboarding? Daar helpen onze consultants jullie graag mee! Zij gaan bij jou intern aan de slag met het verzamelen van de gewenste KPI’s en de daarvoor nodige data om vervolgens tot een of meerdere Power BI dashboards te komen. Benieuwd naar onze Power BI dashboards? Klik hier.

Staan er al rapportages maar zijn deze niet meer up-to-date, of voldoen ze simpelweg niet aan de functionele eisen van jou en jouw collega’s? Ook daar helpen wij graag bij. We kijken met een kritische blik naar de huidige dashboards en herzien deze samen met jou om weer tot functionele en krachtige stuurinformatie te komen.


Opzetten van een datawarehouse

 

The Reporting Agency - Data Warehouse

Het zal voor velen bekend voorkomen, data die op diverse locaties wordt opgeslagen, zoals verschillende Excel-sheets en losse databases met elk hun eigen focus. Het werken met losse eilanden aan data zorgt voor onoverzichtelijkheid en maakt het lastig om een holistisch beeld van de organisatie te krijgen. Zo ben jij veel tijd en moeite kwijt om alle gegevens bij elkaar te verzamelen en te vertalen naar stuurinformatie.

Door jouw data op een effectieve manier te verzamelen, structureren en integreren in één datawarehouse los je dit op! Zo heb jij alle belangrijke data, zoals sales-, marketing- en productiedata van uw organisatie, binnen handbereik. Wij richten een datawarehouse volledig in op jouw behoeften, met uiteraard een kritische blik van buitenaf.


Procesoptimalisatie en -automatisering

 

The Reporting Agency - Procesoptimalisatie en automatisering

Met behulp van slimme apps en geautomatiseerde datastromen zorgen wij ervoor dat het aantal handmatige handelingen voor jou en collega’s flink afneemt. Zo bespaar je niet alleen tijd en moeite, ook zijn de processen sneller, veiliger en betrouwbaarder. Microsoft Power Apps en Power Automate stellen jouw organisatie in staat om sneller en slimmer data te verzamelen, versturen, structureren, scrapen en nog veel meer!

Effectief uren van medewerkers registreren in een app en dit via een automatische flow in een dashboard verwerken? Rapporten invullen via een app en deze met een automatische flow ter goedkeuring bij een leidinggevende neerleggen, die met één druk op de knop zijn handtekening eronder zet? Er is een legio aan mogelijkheden, wij adviseren je graag.


Management consulting

 

The Reporting Agency -Management Consultancy

Is de behoefte om meer uit data te halen aanwezig, maar moet de eerste stap nog gezet worden? Geen zorgen! Onze management consultants gaan graag met jou de uitdaging aan.

Onze consultants staan jouw organisatie bij door advies op maat te leveren rondom alles wat met data en strategie te maken heeft. Denk aan gezamenlijk de juiste KPI’s vaststellen, het business plan bijschaven, het beoordelen en verbeteren van het huidige data-landschap, het implementeren van data-gedreven processen of het trainen van medewerkers op het gebied van data-analyse en rapportages. Of je nu aan het startblok staat, of al een heel eind op weg bent, wij denken graag met je mee.

 


 

Onze consultants

 

Onze consultants zijn ervaren data analisten en bedrijfskundigen, die snel in kaart brengen hoe beschikbare data opgeschoond, gemodelleerd en gevisualiseerd kan worden. Met een breed scala aan achtergronden in onder andere Management, Finance, Operations, Pricing en Sales & Marketing weten onze consultants als geen ander hoe ze jou vooruit helpen richting een data-gedreven organisatie. Vraagstuk groot of klein, wij helpen je graag.

Benieuwd naar de beschikbaarheid en tarieven van onze consultants?

Neem contact op

Zij gingen je voor