Team

Meet the team! Wij zijn The Reporting Agency, ons hart gaat sneller kloppen van data en het bouwen van mooie, waardevolle Power BI dashboards voor onze klanten. Of je nou een Power BI dashboard wilt waarin de cijfers van al jouw vestigingen samenkomen of een Power BI dashboard waarin je inzicht krijgt in sales activiteiten en conversie – wij staan voor je klaar. Dat doen we met een team van bevlogen Power BI consultants die in staat zijn iedere business snel te doorgronden en met oplossingen komen waar je wat aan hebt.

Wie wil er nou niet winstgevender worden, efficiënter werken en beslissingen nemen op basis van de juiste inzichten? Pragmatisch, doelgericht en ontzorgend – dat is The Reporting Agency.

Ben jij benieuwd wie wij zijn? Wij wel wie jij bent!

Neem contact op!

Over ons

Met de enorme toename in de hoeveelheid beschikbare data zagen we een groeiende behoefte aan management informatie ontstaan. We zagen veel organisaties worstelen met waar te beginnen, data kwaliteit en een gebrek aan kennis.

Dat deed ons besluiten om The Reporting Agency op te richten. We bieden een duidelijk proces en zorgen dat onze klanten altijd weten waar ze aan toe zijn. Samen richting een data-gedreven organisatie, beslissingen nemen op basis van de juiste informatie en actiegerichte dashboards die aanspreken.

Neem contact op!
The Reporting Agency