Inloggen

OVER ONS

Over The Reporting Agency

Reporting-as-a-service, een volledig uitbesteed rapportageproces, op maat gemaakt en je betaalt alleen voor dat wat je gebruikt (denk aan uptime en dataopslag). De frequentie bepaal jij zelf – dit kan wekelijks, maandelijks of per kwartaal. Alle stuurinformatie binnen een volledig beveiligde Cloud service omgeving en altijd een analist beschikbaar om vragen te beantwoorden. Het uitgangspunt is dat jij tijdig de juiste informatie, inzichten en analyses ontvangt.

De data wordt standaard gevalideerd en er wordt gewerkt met de meest geavanceerde tools die de markt biedt. Het fijne is dat jouw organisatie deze data visualisatie tools niet zelf hoeft aan te schaffen. Alles om onze klanten zo goed mogelijk te ontzorgen, geld te besparen en bovenal: te laten focussen op wat echt belangrijk is – het analyseren van de data, het opstellen van actieplannen en het verbeteren van de interne organisatie.

Team

Vanuit verschillende expertises en jarenlange ervaring in data management en modelling, business control, reporting, pricing en revenue management is The Reporting Agency in 2020 opgericht. Sterk cijfermatig inzicht, pragmatisch maar ook strategisch, creatief en een continue focus op het creëren van waarde zijn zaken die ons kenmerken.

Wij snappen waar lijnmanagers mee worstelen en denken graag mee in een oplossing die het best past. Altijd vanuit wederzijds vertrouwen, altijd voor een eerlijke prijs.

Partners

Microsoft Azure - The Reporting Agency Microsoft Power BI - The Reporting Agency
Bel me terug