Ontwerp & bouw van
Power BI Dashboards

Jij bent toe aan een volgende stap en waarschijnlijk elke dag, week of maand veel tijd kwijt aan het samenbrengen van de juiste informatie. Of dit nou financiële, commerciële, operationele of andere data is, het is tijd om te werken met Power BI dashboards die verschillende databronnen samenbrengen en een heldere overview geven van wat er in jouw organisatie of op jouw afdeling speelt.

Winstgevender, efficiënter en voorbereid op de toekomst

Waarom? Datagedreven organisaties die met Power BI dashboards werken zijn winstgevender, efficiënter en voorbereid op de toekomst. Ze zijn door deze dashboards simpelweg beter in staat op het juiste moment bij te sturen, staan niet elke keer weer voor verrassingen en zijn succesvoller in bijvoorbeeld het aantrekken van echt winstgevende klanten.

Dit kan laagdrempelig – we beginnen met een kop koffie om te bespreken waar jij tegenaan loopt en waar je naartoe wilt. Een van onze Power BI consultants komt vervolgens langs om de beschikbare data in kaart te brengen en alvast wat mogelijkheden voor een dashboard te laten zien. Vervolgens ontvang jij een heldere offerte zodat je weet waar je aan toe bent. Enthousiast? Plan meteen een afspraak met ons in!

 

Power BI dashboard op maat

Alle data geïntegreerd in een dashboard

Ben jij manager, eigenaar of directeur en ben je op zoek naar bijvoorbeeld een sales dashboard, een finance / KPI dashboard of een management dashboard? Is de organisatie snel gegroeid, maar stuur jij nog steeds op onderbuikgevoel? Wil jij tijd besparen, winstgevender worden en efficiënter werken? Dan ben je aan het juiste adres. The Reporting Agency helpt jou hierbij door het ontwerpen en ingebruik nemen van slimme Power BI dashboards. Gevisualiseerd, begrijpelijk en overzichtelijk, en informatie waar mee kan sturen!

Neem contact op

Trots op onze klanten