Terug naar alle dashboards

Alle operations binnen uw organisatie overzichtelijk

Een op maat gemaakt Power BI dashboard op basis van gevalideerde data, geleverd op de door jou gekozen frequentie of in-house gebouwd. Sturen op de juiste KPI’s en geld besparen op dure licenties of het aannemen van een data analist. Dat is The Reporting Agency.

Onderstaand voorbeeld operations Power BI dashboard geeft inzicht in het aantal contactmomenten, het afbreekratio van deze contactmomenten, aantal momenten dat nodig is om tot een oplossing te komen en de manier waarop een klant contact zoekt. Daarnaast meet het klanttevredenheid en kijkt het naar hoe dit beïnvloed wordt door bijvoorbeeld responstijd. Dit operations dashboard biedt de mogelijkheid om groei ten opzichte van voorgaande jaren of maanden te meten en te kijken hoe de tevredenheid beïnvloed wordt door het type contact (e-mail, chat, social media, telefoon). Het stelt een manager, director of eigenaar in staat om effectief te sturen, snel te herkennen waar het goed of niet goed gaat en werkt een snel besluitvormingsproces in de hand. Dit is onze huisstijl, ben jij benieuwd naar een dashboard op maat in jouw huisstijl?

Ik wil een dashboard

 

Bekijk hieronder een voorbeeld – tip: stel rechtsonder de juiste weergave grootte in!

Een operations dashboard in Power BI biedt inzicht in alle facetten waar jouw operatie zich mee bezighoudt – volledig afhankelijk van de aard van jouw business. Denk aan werkkapitaal, gebruik en beschikbaarheid van capaciteit, kosten per acquisitie, klant retentie, close rate, sales cyclus tijd en churn rate. Alle facetten die van belang zijn voor een operations manager of COO worden gebundeld in één Power BI dashboard, op maat gemaakt voor jouw organisatie.

Als operations manager of COO weet je dat sturen op KPI’s cruciaal is, wat nog belangrijker is, is dat je op dagdagelijkse basis inzicht hebt in hoe jouw operatie ervoor staat. Je wilt snel kunnen bijsturen, zien waar het goed gaat en zien waar capaciteit onbenut blijft. Werken met verschillende systemen, bestanden en werkmappen maakt het echter niet makkelijk om te komen tot relevante inzichten.

Bespaar jezelf tijd en moeite door middel van een op maat gemaakt Operations Dashboard in Power BI. Hierin verwerken, structureren en visualiseren wij alle beschikbare data om jou vooruit te helpen. Krijg een overkoepelend overzicht van de huidige stand van zaken, vergelijk deze met eerdere periodes of analyseer specifieke datapunten tot in detail om de organisatie te helpen groeien op basis van realtime inzichten.

Power BI stelt je in staat om verschillende databronnen te combineren en de data direct toegankelijk te maken middels een API, een ingebouwde koppeling tussen jouw software en Power BI. Op deze manier kunnen we eenvoudig alle benodigde data ontsluiten om de juiste stuurinformatie te verkrijgen. Het zorgt voor realtime inzicht, je ontdekt snel waar de knelpunten zitten en helpt jou beslissingen te nemen op basis van feiten. Simpelweg omdat we allemaal de transitie moeten maken naar een data-gedreven manier van besluitvorming.

Wil je niet dat iedereen binnen jouw organisatie hetzelfde ziet? Zit er verschil in wat een medewerker mag zien en wat jouw mede MT-leden mogen zien? Ook dat is op basis van ID in te regelen binnen een Power BI dashboard. Middels row-level security zorgen we ervoor dat iedereen ziet wat voor hem of haar relevant is.

Profiteer van een geconsolideerd overzicht, bespaar kostbare tijd en resources en zorg ervoor dat jouw operatie winstgevender wordt met een Operations Dashboard in Power BI.

Ben jij benieuwd naar een dashboard op maat in jouw huisstijl? Neem contact met ons op!