Terug naar alle dashboards

Altijd stuurinformatie beschikbaar voor management

Een op maat gemaakt PowerBI dashboard op basis van gevalideerde data, geleverd op de door jou gekozen frequentie of in-house gebouwd. Sturen op de juiste KPI’s en geld besparen op dure licenties of het aannemen van een data analist. Dat is The Reporting Agency.

Een management dashboard (zie onderstaand een voorbeeld management dashboard) wordt als stuurmiddel gebruikt en komt besluitvorming ten goede. Het biedt directie en management inzicht in alle facetten van bedrijfsvoering, zoals finance, HR, processen en/of sales. Een management dashboard gebouwd in Power BI biedt daarnaast de mogelijkheid om te kijken waar je staat ten opzichte van budget, voorgaande jaren en bijvoorbeeld andere locaties. Snel weten waar de pijn zit en kosten besparen? Stuur op de juiste KPI’s en gevalideerde, betrouwbare data. Dit is onze huisstijl, ben jij benieuwd naar een Power BI dashboard op maat in jouw huisstijl?

Ik wil een dashboard

Bekijk hieronder een voorbeeld

Waarom een Power BI dashboard voor het management of de directie? Het gros van de organisaties gebruikt verschillende systemen. De financiële afdeling doet de boekhouding in systemen als Exact Online, Twinfield of AFAS profit. Sales werkt vervolgens weer met systemen als Salesforce, Teamleader of Hubspot. Er slingeren nog wat Excel spreadsheets rond en de operations afdeling heeft zelf een systeem gebouwd – herkenbaar? Wat als je al deze data samen zou kunnen brengen in één Power BI dashboard, kruisverbanden zou kunnen leggen en over stuurinformatie over elk onderwerp zou beschikken? Het zou het management of directie in staat stellen om tijdig bij te sturen en inzicht geven in waar het goed gaat, en waar het minder goed gaat.

Daarnaast kijkt iedereen op hetzelfde moment naar dezelfde informatie, API’s zorgen ervoor dat de systemen automatisch gekoppeld zijn aan het Power BI dashboard en de belanghebbenden heeft toegang via een beveiligde cloud omgeving. Het is zelfs mogelijk om via row level security in te regelen dat mensen op basis van hun ID toegang hebben tot een deel van het Power BI dashboard of tot het volledige dashboard.