Dashboard laten maken

Op maat gemaakte én standaard dashboards. Wij ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden jouw dashboard

Wij zijn The Reporting Agency. Een team van bevlogen consultants dat jou helpt om meer grip op de business te krijgen. Wij denken mee in welke informatie er nodig is om nóg betere besluiten te kunnen nemen. Zo heb jij direct alle nodige stuurinformatie op een plek in ons beveiligde klantportaal!

Neem contact op
Joep en Dennis

Dashboards voor elke doelgroep

Sales, Operations, Finance, Marketing of HR dashboard nodig? Alles is mogelijk!

Voor iedere doelgroep maken we dashboards. In welke functie of rol je werkt, wij denken mee, leggen de verbinding met jouw systemen en ontwikkelen en onderhouden het dashboard. Standaard dashboards in de huisstijl van jouw organisatie, of volledige maatwerkrapportages, de keuze is aan jou! Ook bieden we mogelijkheid om dashboards voor jouw klant te maken. Met ons klantportaal kunnen we eenvoudig de juiste personen toegang geven tot de juiste inzichten.

 

Ik wil een voorbeeld zien
Power BI dashboard op maat

Hoe werkt het precies?

In 3 simpele stappen naar een dashboard met alle stuurinformatie

 

  1. Inventariseren en ontwerpen

    We komen langs om goed te begrijpen hoe jouw data er uit ziet en welke bronsystemen er zijn. Tijdens dit gesprek onderzoeken we hoe het dashboard gaat bij te dragen aan betere sturing en welke informatie er nodig is. Door de juiste, kritische, vragen te stellen komen we samen een stap dichterbij een data-gedreven organisatie

  2. Ontwikkelen

    In de ontwikkelfase leggen wij als eerst de verbinding met jouw bronsystemen. Vervolgens maken we het dashboard zoals we deze gezamenlijk hebben ontworpen. Na voldoende onderlinge afstemming komen we tot een eindresultaat en zijn we klaar voor de laatste stap!

  3. Rapporteren en onderhouden

    Zodra het dashboard naar wens is beginnen we met rapporteren op de door jou gekozen frequentie. We onderhouden het dashboard door te valideren en te controleren dat de connecties met de bronsystemen blijven werken. Uiteraard is er altijd een van onze consultants beschikbaar voor vragen en wijzigingen.

Wat kost het om een dashboard te laten maken?

Het laten maken van een dashboard kost ongeveer €2499,- tot €4999,-

De kosten om een dashboard te laten maken variëren, afhankelijk van het aantal te koppelen bronsystemen, de hoeveelheid gewenste KPI’s die gevisualiseerd gaan worden, en hoe vaak er een update plaats gaat vinden.

De kosten bestaan uit een initiële installatiefee voor de ontwikkelfase en vervolgens een maandelijke abonnementsfee voor het rapporteren en onderhouden.

Benieuwd naar wat het laten maken van een dashboard voor jou zal kosten?

 

Neem contact op

Het team dat jou zal helpen

Ons team bestaat uit doorgewinterde professionals, zowel op het gebied van Business Intelligence als op het gebied van bedrijfskunde, finance, marketing, operations en pricing.

Wij maken gebruik van Microsoft Power BI, waarmee wij jou de meest innovatieve visualisaties kunnen bieden. Met de combinatie van kennis en vele jaren ervaring helpen we jou om tot de juiste inzichten voor jouw organisatie te komen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

Wat zeggen onze klanten over ons?