Beheer en onderhoud van dashboards

Datagedreven organisaties groeien jaarlijks gemiddeld 30%. Simpelweg omdat ze slimmer werken, meer doen met minder handen en eerder in staat zijn bij te sturen. Uit onderzoek blijkt echter dat bijna 80% van de organisaties moeite heeft met het implementeren van een datagedreven strategie of het bouwen van dashboards die echt inzicht geven. Dat is waarom The Reporting Agency bestaat. Want alleen Power BI implementeren zorgt niet direct voor een toename in winst of een efficientere bedrijfsvoering.

Efficiënter en goedkoper werken door outsourcing

Wij zorgen dat jij niet meteen een data analist of Power BI consultant in dienst hoeft te nemen, maar ad hoc gebruik kunt maken van onze kennis en ervaring. The Reporting Agency zorgt dat jouw Power BI dashboards altijd up to date zijn, denken actief mee hoe jij zo veel mogelijk waardevolle informatie uit jouw data kunt halen. Ook zijn wij er als analyses moeten worden uitgevoerd of aanpassingen nodig zijn. Enthousiast? Neem contact op!

Power BI dashboard op maat

Alle data geïntegreerd in een dashboard

Ben jij manager, eigenaar of directeur en ben je op zoek naar bijvoorbeeld een sales dashboard, een finance dashboard of een management dashboard? Is de organisatie snel gegroeid, maar stuur jij nog steeds op onderbuikgevoel? Wil jij tijd besparen, winstgevender worden en efficiënter werken? Dan ben je aan het juiste adres. The Reporting Agency helpt jou hierbij door het ontwerpen en ingebruik nemen van slimme Power BI dashboards. Gevisualiseerd, begrijpelijk en overzichtelijk, en informatie waar mee kan sturen!

Neem contact op

Trots op onze klanten